Atacantul spaniol David Villa, aflat la final de contract cu New York City FC, a anunţat, printr-o postare pe Twitter, că va evolua la echipa japoneză Vissel Kobe, la care joacă şi compatriotul lui, Iniesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Villa, în vârstă de 36 de ani, a jucat în utlimele patru sezoane pentru echipa din New York. El a mai evoluat la Sporting Gijon, Zragoza, Valencia, FC Barcelona şi Atletico Madrid.

 

David Villa are 98 de selecţii la echipa naţională a Spaniei, pentru care a marcat 59 de goluri, fiind campion mondial şi european cu reprezentativa iberică.

Vissel Kobe, la care evoluează şi atacantul german Lukas Podolski, a terminat campionatul Japoniei pe locul 10, cu 45 de puncte, în 34 de etape. Pe primul loc s-a clasat Kawasaki Frontale, cu 69 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.