Selecţionerul Christoph Daum a declarat, luni seară, că nu ştie dacă va rămâne la echipa naţională după încheierea preliminariilor CM-2018. El a mai spus că nu vrea să-şi dea demisia "sub impulsul emoţiilor" şi a reafirmat că naţionala, care a ratat calificarea la CM din 2018, trebuie reînnoită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să construim o echipă nouă, am văzut câteva faze bune, dar până se vor adapta e nevoie de timp, am văzut progres, am fost foarte motivaţi, dar nu ne-am putut crea ocazii de gol. Echipa trebuie reînnoită, avem nevoie de jucători tineri, trebuie să construim o nouă echipă, lucru foarte dificil. Nu ştiu cât voi rămâne, nu depinde de mine, nu iau eu această decizie, contractul se va încheia după aceste preliminarii, nu eu voi decide viitorul. Mă voi gândi, voi vorbi cu preşedintele FRF şi vom vedea. Sunt foarte fericit că sunt aici, am învăţat multe despre România şi fotbalul românesc, am venit cu multe propuneri, dar este un proces lung. Am fost fericit să fiu aici şi împărtăşesc dezamăgirea fanilor români. Sunt foarte supărat că nu am putut oferi o calificare", a declarat Daum, la TVR.

Întrebat dacă îşi va da demisia, Daum a răspuns: "Este doar o întrebare de presă, nimeni nu este vinovat, trebuie să devenim mai buni şi mai puternici. Trebuie să discutăm, am fost atacat de când am venit, este o plăcere să lucrez pentru România, trebuie să discut cu federaţia, voi lua o decizie. Acum sunt puţin dezamăit de multe lucruri, trebuie să mă calmez. Sunt supărat din cauza rezultatului şi a presei, de 8-9 luni mă întrebaţi dacă trebuie să demisionez, mă voi gândi, nu vrea să dau un răspuns sub impulsul emoţiilor".

Selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a Grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Golul a fost marcat de Jovetic, în minutul 75, cu o lovitură cu capul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.