Selecţionerul Christoph Daum a declarat, vineri, cu o zi înaintea meciului cu Polonia, că are soluţii suficiente pentru a-i înlocui pe jucătorii accidentaţi, însă a subliniat că adversara de sâmbătă este pe primul loc în clasamentul grupei şi este o echipă foarte valoroasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem 26 de jucători, sunt suficiente soluţii să-i înlocuim pe cei care ne lipsesc acum din echipă. Jucăm în faţa unei naţionale foarte puternice, cu jucători excelenţi. Toată ţara e alături de echipă, biletele s-au vândut în jumătate de oră. Uitaţi-vă la clasament, Polonia e prima, au o echipă foarte valoroasă şi vin după un an excelent. În fotbal există mereu presiune, depinde cum o administrezi. Noi încercăm să o administrăm într-un mod cât mai profesionist. Sper să obţinem un rezultat complet diferit faţă de cel din tur. E dificil să construieşti o echipă într-un timp foarte scurt. Pas cu pas ne dorim să fim o echipa mai bună, să facem lucrurile mai bine", a spus Daum, potrivit sport.ro.

"Sunt antrenorul echipei naţionale, nu înţeleg de ce mă întrebaţi dacă plec", a mai afirmat el.

Reprezentativa României întâlneşte Polonia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, sâmbătă, la Varşovia, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.