Antrenorului Simonei Halep, Darren Cahill, a anunţat, duminică, pe contul său de Twitter, că meciul sportivei din Constanţa din primul tur de la Roland Garros a fost amânat pentru luni, din cauza ploii din capitala Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Meciul Simonei nu se va juca astăzi. Ne vedem mâine", a scris Cahill pe contul de Twitter,

Contul oficial de Twitter al turneului a anunţat că partidele de duminică, întrerupte din cauza ploii, se vor relua cel mai devreme la ora locală 17.30 (ora 18.30 în România).

Jucătoarea Simona Halep, locul 6 WTA şi favorită 6, urma să o întâlnească pe japoneza Nao Hibino, numărul 70 mondial, în primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, duminică, în ultimul meci de pe terenul Suzanne-Lenglen. Halep şi Hibino urmau să intre pe teren după alte trei meciuri Radu Albot (Moldova) - Benoît Paire (Franţa); Vitalia Diatcenko (Rusia) - Lucie Safarova (Cehia) şi Milos Raonic (Canada) - Janko Tipsarevic (Serbia). Dintre acestea, primul s-a terminat, iar în cel de-al doilea s-a jucat un singur set.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.