Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi au puterea să îşi ia revanşa în faţa formaţiei Silkeborg, care s-a impus cu 5-0 săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Cu siguranţă vorbim de o revanşă şi cred că avem puterea să ne luăm mâine revanşa. Cel maai important este ca noi să arătăm bine mâine şi să obţinem victoria. Dacă vom intra bine şi vom avea atitudine cred că vom putea obţine victoria. Adversarii cred că vor veni la fel. Au acelaşi stil, o posesie foarte bună. Dar noi trebuie să le punem probleme, pentru că jucăm acasă, în faţa suporterilor. Ar fi bine să ne trateze un pic de sus, poate ar intra şi un pic pe vârfuri şi vor avea probleme dacă vor face asta”, a sous Olaru.

FCSB va întâlni echipa Silkeborg, joi, pe teren propriu, de la ora 22.00, în grupa B a Conference League. În etapa trecută, Silkeborg a învins cu 5-0 formaţia bucureşteană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.