Tehnicianul Danny Blind a fost demis, duminică, dn funcţia de selecţioner al naţionalei Olandei, după înfrângerea din meciul cu Bulgaria, scor 0-2, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interimatul va fi asigurat de secundul lui Blind, Fred Grim (51 de ani), care va pregăti reprezentativa Olandei în vederea meciului amical cu Italia, de marţi, de la Amsterdam.

Danny Blind, în vârstă de 55 de ani, se afla în funcţie din iulie 2015, când l-a înlocuit pe Guus Hiddink care ratase calificarea la Campionatul European din 2016.

După disputarea a cinci etape din grupa A a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, Olanda se află pe locul patru, cu şapte puncte, după Franţa (13 puncte), Suedia (10 puncte) şi Bulgaria (9 puncte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.