Mijlocaşul italian Daniele De Rossi a refuzat să intre pe teren când selecţionerul Giampiero Ventura i-a cerut acest lucru, în finalul meciului retur cu Suedia, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ce să intru eu? Avem nevoie să câştigăm, nu să ţinem de 0-0", i-ar fi spus De Rossi antrenorului său, conform televiziunilor italiene, care au descifrat dialogului lor înregistrat video.

Mijlocaşul l-a arătat cu degetul pe atacantul lui Napoli Lorenzo Insigne, mai potrivit în opinia sa pentru situaţia din teren. Până la urmă, nici De Rossi, nici Insigne nu au intrat pe teren, iar Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru prima dată în 60 de ani.

Reprezentativa Suediei s-a calificat la Cupa Mondială din 2018, după ce a remizat, luni seară, la Milano, scor 0-0, cu naţionala Italiei, în manşa secundă a barajului pentru competiţia din Rusia. În tur, scorul a fost 1-0 pentru suedezi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.