Jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean Monteiro a declarat, duminică, la Nantes, imediat după ce echipa României a câştigat titlul european, că abia aşteaptă ca performanţa să fie realizată şi peste doi ani, la Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Abia aşteptăm ca peste doi ani, la Cluj, să fim din nou campioane europene", a spus Dodean.

"Este minunat să fii cea mai bună echipă din Europa", a afirmat Elizabeta Samara, în timp ce Bernadette Szocz a afirmat: "Suntem cea mai bună echipă din Europa şi ar fi extraordinar să reuşim din nou această performanţă la Cluj".

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat, duminică, pentru a doua oară consecutiv titlul continental, câştigând finala de la Nantes cu Portugalia, scor 3-0.

Echipa feminină a României este formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

În finala cu Portugalia, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Bernadette Szocs – Shao Jiani 3-2 (11-7, 8-11, 6-11, 1-7, 11-6)

Daniela Dodean Monteiro – Yu Fu 3-2 (7-11, 11-8, 11-9, 6-11, 11-3)

Elizabeta Samara – Leila Oliveira 3-0 (11-9, 11-7, 11-6)

Echipa României a început Campionatul European de la Nantes în grupa 1, pe care a câştigat-o impunându-se cu 3-0 în faţa Slovaciei şi în faţa Spaniei. Apoi, reprezentantele României au trecut de Franţa în sferturile de finală, cu 3-0, şi de Polonia în semifinale, scor 3-1.

Pentru România este al cincilea titlu continental pe echipe la feminin, după cele obţinute în 1992, 2002, 2005 şi 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.