Pugilistul Daniel Dumitru l-a învins, luni, la puncte, cu 3-2, pe Borna Loncarici din Croaţia, în semifinalele categoriei 76 de kilograme, la Campionatele Europene de box pentru cadeţi de la Râmnicu Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România şi-a asigurat astfel cel puţin o prezenţă în gala finală a competiţiei de la Râmnicu Vâlcea. Antrenat la lotul naţional de Robert Băeatu, Titi Tudor şi Marius Băluţă, iar la club de Marcel Sârba, boxerul Daniel Dumitru (CSM Craiova) şi-a asigurat astfel cel puţin medalia de argint. El se va bate pentru aur cu rusul Valeri Tadtaev.

În prima gală semifinală au mai boxat trei români, Marco Antonio Manea (44,5 kilograme), Andrei Musteţ (56 de kilograme) şi Dragoş Constantin Guzga (90 de kilograme). Toţi trei au cedat la puncte, rămânând astfel cu medaliile de bronz.

Luni seară, în cea de a doua gală semifinală vor mai boxa trei români: 43 kg: Eusebiu Iulian Tîrzoman – Barney Royston (Anglia); 80 kg: Valentin Milanov (Rusia) - Ştefan Panaitescu şi 105 kg: Zsolt Dudas (Ungaria) – Ionuţ Albert Panaitescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.