Preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a declarat, joi, că nu s-a gândit la schimbarea antrenorului Marius Şumudică după rezultatele slabe înregistrate de echipă, precizând că tehnicianul îşi va primii banii pe care gruparea îi datorează şi pentru care şi-a depus memoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu există nicio problemă (n.r. - între conducerea clubului şi Şumudică). El a decis că e bine pentru viitorul lui (n.r. - să-şi depună memoriu). Noi avem în continuare încredere în el. E antrenorul care a adus cea mai bună performanţă din istoria clubului. Îşi va primi banii, atât el, cât şi restul jucătorilor. Nu ne-am gândit la schimbarea lui Şumi sub nicio formă. Se poate întâmpla orice (n.r. - să plece Şumudică), dar eu am încredere în el şi în echipă ", a declarat Coman la Digi Sport. 

Coman a afirmat că Astra are probleme financiare, dar jucătorii ar trebui să-şi analizeze evoluţiile care au dus campioana României în partea inferioară a clasamentului.

"Nu e numai cazul lui Şumi, sunt mai mulţi jucători care şi-au depus memorii. Trebuie să se înţeleagă un singur lucru. Într-adevăr, nu am plătit la zi jucătorii sau antrenorii, dar nu cred că a plecat niciun jucător de la Astra Giurgiu fără să-şi primească drepturile. Chiar dacă şi le-au primit mai târziu, dar şi le-au primit. Nu trecem printr-o perioadă bună, atât financiar, cât şi profesional. Trebuie să se analizeze fiecare jucător, să-şi dea seama de greşelile pe care le-a făcut, pentru că aşa cum am spus clubul plăteşte, chiar dacă plăteşte mai târziu, dar plăteşte. Dar punctele pe care le pierdem acum, cine ni le mai dă înapoi? Sunt deranjat de mai multe lucruri, nu neapărat de atitudinea jucătorilor. E un factor determinant felul cum tratăm fotbalul în momentul de faţă. Nu ne onorează locul pe care suntem acum", a adăugat el. 

Clasată pe antepenultima treaptă a clasamentului, Astra va evolua, joi, de la 18.30, în deplasare, cu ASA Târgu Mureş, în etapa a IX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.