Fotbalistul brazilian Dani Alves, arestat vineri de poliţia din Barcelona sub acuzaţia de abuz sexual, a fost dat afară de UNAM, informează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UNAM, clubul mexican supranumit Pumas, a luat decizia de a rezilia contractul lui Dani Alves (39 de ani), contract care era scadent în luna iunie 2023.

Dani Alves a venit la UNAM în vara anului 2022 şi a jucat până acum în 13 meciuri. În luna noiembrie a anului 2022, Dani Alves a făcut parte din locul Braziliei care a evoluat la Cupa Mondială din Qatar.

Vineri clubul publicase pe site-ul oficial un comunicat prin care anunţa că îşi rezervă dreptul de acţiona în conformitate cu clauzele contractuale şi cu regulamentele interne, urmând ca oficialii grupării din Mexico City să ia o decizie cât mai curând posibil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.