Handbalista daneză Line Jorgensen şi-a prelungit contractul cu echipa CSM Bucureşti pentru încă două sezoane, actuala înţelegere urmând să expire în vara anului 2019, a anunţat, marţi, site-ul oficial al campioanei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită pentru oportunitatea primită de a continua la CSM Bucureşti pentru încă doi ani. Iubesc oraşul Bucureşti, un oraş care mi-a oferit o mulţime de experienţe inedite, iar fanii sunt absolut incredibili. Sunt sigură că vom continua să avem o echipă foarte bună cu care ne vom lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor. Doresc să mulţumesc Clubului si colegelor mele pentru încrederea şi sprijinul acordate", a declarat Jorgensen.

Directorul General al CSM Bucureşti, Alin Petrache, a afirmat că Jorgensen este u jucătoare importantă pentru echipă. "Este evident că trebuie să continuăm acest proiect al echipei feminine de handbal. Pentru a performa trebuie să ne îmbunătăţim în permanenţă. Mă bucur că Line va continua cu noi. Este o jucătoare importantă în care ne punem mari speranţe în viitor", a precizat Petrache.

Line Jorgensen, în vârstă de 27 de ani, a câştigat sezonul trecut titlul, Cupa României şi Liga Campionilor cu CSM Bucureşti şi a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2013 cu reprezentativa Danemarcei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.