Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că va merge, joi, la Arena Naţională, la meciul FCSB - Lazio, din Liga Europa, pentru a-l susţine pe fundaşul oapseţilor, Ştefan Radu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi fi pe stadion, am vorbit cu Fane, cu Radu Ştefan, şi mă voi duce pe stadion să-l susţin", a declarat Dănciulescu, sâmbătă, într-o coferinţă de presă, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Oficialul dinamovist a declarat că jucătorii dinamovişti s-au pregătit foarte bine în ultimele zile şi este convins că vor câştiga meciul cu Concordia Chiajna.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Şansele noastre sunt complicate, indiferent ce s-a întâmplat în partida de aseară. Cel mai important este să câştigăm noi totul până la final şi dacă vom câştiga cu siguranţă vom fi în play-off. Dar cel mai important este să câştigăm luni, este o partidă capitală din punctul meu de vedere. Dacă împotriva celor de la CSU Craiova n-am reuşit să câştigăm şi am obţinut un punct, de data aceasta eu cred că un punct nu ne ajută absolut deloc. Aşa că eu nu concep decât varianta victoriei. La Dinamo, e întotdeauna presiune indiferent de situaţia echipei, şi când se afla pe primul loc. Aşa că nu cred că ar trebui să ne facem probleme din pricina asta. Eu am mare încredere în echipă, i-am văzut pregătindu-se foarte bine în ultima perioadă şi sunt convins că luni vom vedea o altă faţă a echipei şi cu siguranţă vom câştiga această partidă", a precizat el. 

Concordia Chiajna va evolua, luni, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu FC Dinamo, în etapa a XIV-a a Ligii I.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.