Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, vineri, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că arbitrul George Găman a mai greşit împotriva echipei sale şi a precizat că va cere Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu-l mai delege la partidele dinamoviştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În momentele acestea simt o mare supărare, frustrare şi dezamăgire, la fel ca întreaga echhipă pentru ce s-a întâmplat aseară. E frustrant că nu poţi să pleci cu un punct dintr-o partidă pe care ai dominat-o, mai ales în partea a doua. Şi asta din cauza unui om care ar trebui să fie imparţial şi care a judecat o fază în care doar el putea să o facă. Şi aici nu vorbim de arbitri în general, vorbim de George Găman, deoarece cu el la centru Dinamo are o istorie negativă. Până acum speram să fie o coincidenţă nefericită, dar când vezi că la marea majoritate a meciurilor în care eşti arbitrat de el greşeşte împotriva ta e clar că e o oarecare intenţie. Nu ştiu dacă el a avut poziţionarea corectă să vadă penaltiul. Cu dreptatea nu facem nimic, deoarece punctul nu îl primim înapoi. Am să vorbescu cu Adi Mutu şi cu domnul Negoiţă să facem o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor ca George Găman să nu ne mai arbitreze pe viitor. E normal să existe greşeli de arbitraj, dar există o istorie în spate la George Găman", a spus Dănciulescu la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat acordat de centralul George Găman şi de la gazde au fost eliminaţi Mario Camora şi Juan Culio.

Golul a fost înscris de Culio, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Nedelcearu.

Mario Camora a fost eliminat direct în minutul 83, pentru un fault dur la Nascimento. În minutul 90+2 a fost eliminat de la gazde şi Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.