Team managerul FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, sâmbătă, că gruparea bucureşteană va avea alt sistem de premiere, doar pentru performanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din sezonul următor va fi un alt sistem de premiere. Se va plăti doar performanţa. Dacă ajungem în play-out nu se va mai plăti absolut nimic. Dacă ajungem în play-off cu siguranţă vor fi anumite bonusuri de performanţă. Jucătorii care vin sau care sunt să nu înţeleagă că dacă vin la Dinamo stau pe un salariu călduţ, maşină de la club, bonusuri, casă… Trebuie să faci şi tu pentru lucrurile astea. Eu când jucam dacă făceam egal acasă sau pierdeam eu plăteam amendă. Şi erau calupuri de trei, de cinci meciuri. Nu e ca acum, la fiecare victorie, la fiecare gol sau pasă de gol ai anumite bonusuri. Eu n-am avut bonusuri ca acum şi am făcut cât de cât performanţă”, a explicat Dănciulescu.

El consideră că lotul actual al FC Dinamo este mai puternic decât înainte. “Faptele vor vorbi şi rezultatele. Lucrurile arată bine. Mai este mult de muncă, perioada de pregătire a fost destul de scurtă. Lucrurile arată îmbucurător şi sunt convins că vom scoate corabia la liman. Cred că fiecare trebuie să-şi vadă de echipa proprie, să vorbească mai puţin de Dinamo. Noi suntem în situaţia asta, ne asumăm, încercăm să redresăm corabia şi cu siguranţă Dinamo nu va muri. Dinamo va reveni în frunte uşor-uşor. Asta o să vadă toată lumea care tot vorbeşte pe la colţuri şi pe la spate. Noi nu vorbim urât de alte echipe, de anumiţi jucători, de transferurile pe care le fac”, a adăugat Dănciulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.