Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri, că echipa CFR Cluj trebuie să lupte pe două fronturi cu succes: atât în campionat, cât şi în Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu e bine, pentru că e prima oara când avem cele mai multe goluri marcate şi nu suntem pe primul loc. În acest campionat am primit multe goluri şi de aceea suntem unde suntem.

Repriza a doua nu am început bine, dar a venit golul şi a fost bine. La 3-0 eram supărat pentru că ratam şi nu eram serioşi. Nu îmi place să primesc goluri. Sunt mulţumit de victorie, pentru că am luat puncte. Trebuie să facem puncte şi în Europa, dar să rămânem sus şi în campionat.

Dacă pleacă cineva? E posibil să pierdem jucători, pentru că dacă sunt oferte şi clubul e mulţumit oricine poate pleca. Nu îmi doresc, dar dacă e mai bine pentru club şi pentru cariera jucătorilor, atunci asta este. Un fundaş central sută la sută vine. N-ar fi rău nici Tamaş, dacă pleacă de la Petrolul. Ne gândim şi la el”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 4-0, pe FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Superligii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.