Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii de la CFR Cluj sunt supăraţi pentru eşecul cu CFR Cluj, scor 2-1, din Liga I, dar a apreciat că această înfrângere nu este una apăsătoare pentru echipa clujeană la final de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem supăraţi că am pierdut. Craiova a fost mai bună ca noi 20 de minute, apoi noi 70 de minute. Au fost două faze clare care ne-au dezavantajat, la primul gol nu a fost corner, apoi aveam un penalti la Gustavo. Nu voiam să pierdem ultimul meci, mai ales că nu meritam, dar nu este o înfrângere apăsătoare. Important este să mergem în cupele europene, nu titlul este obiectivul meu", a declarat Petrescu la Digisport.

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a XXII-a, ultima a anului în Liga I. Craiovenii au avut un jucător mai puţin în teren din minutul 81, când a fost eliminat Alexandru Băluţă.

Pentru CS Universitatea au marcat Băluţă '45+1 şi Mitriţă '51, iar pentru CFR Cluj a înscris Vera '61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.