Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 2-0, că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc şi a precizat că formaţia sa a intrat nemeritat cu 2-0 la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt mulţumit de rezultat, nu de joc. Am început rău, nu am făcut un joc bun. Au jucat mai bine în prima repriză decât noi. Am intrat cu 2-0 la pauză, nemeritat. Ei au dominat. Bine că am bătut bine cele două cornere. Au jucat foarte bine astăzi ei. Ambele echipe au jucat pe această căldură. Trebuia să ne adaptăm mai bine. În repriza a doua, alerga adversarul după minge. Asta e România. De ce să se teamă de arbitraj? Aşa o să mă tem şi eu la meciul următor. Penaltiul a fost clar, m-am uitat la fază. A fost şi un henţ. Al doilea gol a fost valabil. E un meci foarte greu, cel cu Dinamo. Au jucători foarte buni. Vor avea zile mai puţine de refacere. Poate băgăm 4-5 jucători noi. Unii mi s-au părut obosiţi. Nu contează cât timp avem la dispoziţie să ajungem la nivelul maxim. Importante sunt rezultatele”, a spus Petrescu, conform digisport.ro.

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a patra şi a urcat pe locul doi în clasamentu Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Culio '23 din penalti şi Hoban '33.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.