Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca Ştefan Radu, “o legendă vie a lui Lazio”, să nu joace în confruntarea cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Radu Ştefan e o legendă a lui Lazio, un jucător fenomenal, şi sper să rămână la Roma meciul ăsta, să se odihnească. Păcat că nu a vrut la echipa naţională”, a spus Petrescu.

El a menţionat, în contextul în care CFR Cluj întâlneşte în această săptămână şi FCSB, că acum se gândeşte la confruntarea cu Lazio. “Strategia e foarte clară, mereu mă gândesc la următorul meci. Următorul meci este Lazio. Nu joacă statistica. Niciodată. Jucăm cu Lazio, Celtic şi Rennes, echipe de Liga Campionilor. (…) O să vedeţi cât de greu va fi să se ajungă în grupe. Noi o să încercăm să ajungem cu CFR, dar va fi foarte greu, aproape imposibil. Am fost luat la mişto când vorbeam de Slavia. Îmi pare rău că avem doar 19 jucători pe listă. Au fost probleme, sunt probleme în continuare, sunt jucători care nu au meciuri în picioare. Pereira s-a accidentat, Rondon nu face parte din lotul pentru mâine, şi el accidentat. Acum urmează şase meciuri de foc pentru noi şi avem nevoie de toţi jucătorii”, a mai declarat Dan Petrescu.

Meciul CFR Cluj - Lazio Roma se va disputa, joi, de la ora 19.55, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa.

CFR Cluj va întâlni apoi, duminică, de la ora 20.30, echipa FCSB, în deplasare, în Liga I, iar ulterior va juca în 16-imile Cupei României, miercurea viitoare (25 septembrie), cu FC Botoşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.