Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, că nu se aştepta la un succes aşa categoric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu m-am aşteptat la o victorie aşa categorică, deşi meciul nu a fost uşor. E greu să câştigi la Mediaş, dar jocul nostru este în creştere. Nu sunt mulţumit de ce am văzut în faza defensivă, mai avem de lucru. Nu sunt sigur că am găsit formula ideală de joc, dar am câştigat deja două meciuri la rând. Pe Urko Vera trebuia să-l schimb mai devreme, dar am decis să-l mai las 2-3 minute în teren şi a marcat", a spus Petrescu la Digisport.

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golurile învingătorilor au fost marcate de Culio '28 din penalti, Nouvier '36 şi Urko Vera '60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.