Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu trebuie să îşi subestimeze următoarea adversară, FC Voluntari, „surpriza plăcută a campionatului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Normal, dacă pierzi un derbi, cum a fost meciul nostru cu FCSB... Jucătorii au fost afectaţi la început de săptămână, dar zilele astea i-am văzut foarte bine la antrenament şi toată lumea e montată pentru meciul următor. Eu mereu sunt supărat când pierd pe mine în primul rând şi după aia pe toată lumea. Dar în pri mul rând pe mine. Pe jucători n-am fost supărat. Nu vreau să dau vina nici pe arbitri. Voluntari a bătut acasă pe Craiova, pe Farul, pe Argeş, a făcut egal cu FCSB. Este aproape în finala Cupei. E în play-off şi nu cumva să îi subestimăm. E cel mai important meci posibil cu un adversar foarte bun, cu surpriza plăcută a campionatului. Antrenorul lor e unul foarte bun, care poate nu e apreciat cum trebuie. Merită toată lauda. Presiunea mare e la noi. Sper să nu vorbim de arbitri după meci. Omrani este accidentat, în rest toată lumea e bine. Posibil şi el să se antreneze mâine”, a spus Petrescu.

„Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. E opinia lui şi o respect. Îi doresc multă sănătate şi Paşte Fericit. Fiecare e liber să declare ce vrea”, a mai declarat tehnicianul, referitor la afirmaţii făcute în urmă cu o zi de Arlauskis la Digi Sport.

CFR Cluj întâlneşte FC Voluntari, duminică, în ziua de Paşte, în deplasare, de la ora 19.00, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. În etapa a cincea, clujenii au fost învinşi acasă de FCSB, scor 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.