Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să nu fie “prea relaxată” la partida cu Maribor, după ce a avut primele zile libere după o lungă perioadă. Petrescu este de părere că va fi un joc echilibrat, care se va decide “cu o execuţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru mine mereu cel mai important meci este următorul. Ambele echipe vor să ajungă în grupe şi presiunea este pe ambele echipe. Orice echipă campioană are mentalitate de învingător. Noul lor antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun, par mult mai pragmatici. E clar că şi pentru ei este foarte important acest meci. Au 15 jucători de echipe naţionale. Fotbalul din Slovenia este foarte avansat. Va fi un meci care pe care. Cred că jocul va aştepta greşeala, cine va greşi va ieşi din competiţie.

Ne-am odihnit, asta nu ştiu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere. N-am avut o zi liberă de când am început anul. Ieri şi astăzi încerc să-i aduc înapoi, stresaţi, concentraţi... Sper să nu fim prea relaxaţi la meciul ăsta, să fim concentraţi, pentru că cei de la Maribor au o echipă foarte tânără. Ei ar putea să joace mereu trei partide pe săptămână. Mâine va fi un meci foarte echilibrat şi cred că se va decide cu o execuţie”, a spus Dan Petrescu.

Echipa CFR Cluj întâlneşte formaţia slovenă Maribor, joi, de la ora 20.00, pe teren propriu, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. În tur, scorul a fost 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.