Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat sâmbătă că este şocat după anunţul despre cazul de dopaj al Simonei Halep. Petrescu este sigur că Simona nu a putut face aşa ceva cu bună ştiinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sincer, şi pe mine m-a şocat. Chiar am vrut să-l sun pe tatăl Simonei, dar nu ştiu dacă e bine. Chiar nu am înţeles ce e acolo. Nu aş vrea să îmi dau o părere şi să greşesc, dar eu sunt convins că ceva nu e bine acolo. Nu avea cum să se întâmple aşa ceva şi sper să iasă Simona din această.... şi să iasă adevărul, pentru că nu cred că ea a putut să facă aşa ceva. Asta e părerea mea. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, chiar nu înţeleg. Şi pe mine m-a şocat, la fel ca pe dv, încă nu îmi vine să cred”, a declarat Dan Petrescu.

Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a fost suspendată temporar, sîmbătă, pentru dopaj, a anunţat Agenţia pentru Integritate în Tenis. Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.