Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după calificarea în play-off-ul Conference League, că este foarte afectat de faptul că Gabriel Debeljuh a suferit o accidentare care probabil îl va ţine departe de teren jumătate de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când câştigi un meci, trebuie să fii fericit. Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferenţă între noi. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni. S-a echilibrat în partea secundă. Am avut şi inspiraţie în poartă. Am o veste tristă din păcate, de aceea sunt cam praf. În toate meciurile pe care le-am câştigat, a trebuit să plătim ceva. Am pierdut un jucător, pe Gabriel Debeljuh. Din ce am înţeles, are ceva la ligamentele încrucişate. Cred că va fi `out` şase luni. N-am cum să fiu fericit. Este foarte greu să-l înlocuim, este golgheterul nostru.  Mai ales acum, când nu mai găseşti atacanţi. Să vedem ce jucători vom recupera în atac. Suntem subţiri, foarte subţiri. Astăzi au câştigat, bravo lor, suntem într-o perioadă bună, dar nu am cum să fiu fericit”, a spus Petrescu, potrivit digisport.ro.

“Sunt supărat că vom avea din nou multe meciuri şi trebuie să schimb 10 jucători, dar nu prea mai avem jucători. Faptul că pierdem jucători este şi pentru că jucăm foarte multe meciuri. Cele mai multe din Europa. Avem 11 meciuri într-o lună şi s-a văzut asta”, a mai afirmat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a trecut, scor 1-0, de echipa belarusă Şahtior Soligorsk. În tur, scorul a fost 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.