Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că i-ar fi părut rău de Ianis Hagi dacă ar fi ajuns la altă formaţie din Scoţia decât Glasgow Rangers sau Celtic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un campionat foarte bun pentru el la Glasgow. La oricare altă echipă decât Glasgow sau Celtic îmi părea rău pentru el. Nu ştiu însă dacă îi vor da timp. El trebuie să aibă un impact rapid, nu te aşteaptă nimeni. Numai de Ianis depinde. Eu îi doresc multă baftă”, a spus Petrescu.

Mijlocaşul Ianis Hagi a semnat cu gruparea scoţiană Glasgow Rangers, la care a fost împrumutat până în vară de Genk. Scoţienii îl pot transfera definitiv pe român la finalul împrumutului. La Glasgow, Hagi (21 de ani) va evolua sub comanda fostului internaţional englez Steven Gerrard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.