Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCSB va fi unul cu intensitate maximă, dar care nu va fi decisiv în lupta pentru titlu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un meci foarte important pentru ambele echipe, un meci în care s-au vândut toate biletele, dar în opinia mea nu este meciul decisiv, nu este finala Cupei, finala LC. După meciul ăsta nu se ştie nimic, dacă va fi egal va fi ca înainte, dacă vom câştiga noi suntem cu un avantaj faţă de ei, dacă vor câştiga ei se reia lupta aproape de la zero. După meciul ăsta nu se decide nimic. Va fi un meci cu intensitate maximă şi cu stadionul plin. Sper ca fanii să ne ajute de la început până la final. Presiunea e pe ambele echipe”, a spus Petrescu.

El a precizat că de când este la CFR Cluj echipa nu a avut parte de arbitraje pro sau de greşeli de arbitraj care să o avantajeze. “CFR nu a mai avut un arbitraj pro de şapte luni, de când am venit eu. Şi au fost greşeli împotriva noastră, au fost şi multe penaltiuri neacordate. Sper din tot sufletul ca rezultatul să nu fie influenţat de arbitru”, a adăugat tehnicianul. “Pe mine ce mă doare cel mai mult este faptul că noi avem 12 puncte în faţa lui FCSB în momentul de faţă, dar sunt cinci din cauza înjumătăţirii. Nu cred că este normal”, a mai spus antrenorul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Petrescu a menţionat că nu a ezitat atunci când i s-a spus de posibilitatea unui meci amical cu Dinamo Kiev. “Dacă n-aveam lot foarte mare poate era greu să acceptăm meciul cu Dinamo Kiev. E bine pentru toată lumea. Şi pentru fanii români”, a adăugat el.

Meciul CFR Cluj - FCSB are loc, duminică, de la ora 20.30, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj are 45 de puncte şi este lider, iar FCSB este pe locul 2, cu 40 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.