Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Argeş, scor 6-0, că deşi scorul este unul foarte bun, au existat greşeli făcute de formaţia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu cred că am mai obţinut victorie cu 6-0. Chiar dacă scorul arată bine spre foarte bine, n-a fost un meci perfect. Am avut greşeli pe care trebuie să le reparăm. Dar per total merită felicitări, spiritul a fost excelent. Nu suntem încă unde trebuie să fim, de mult trebuia să sărbătorim. Asta pentru că punctele au fost luate. De luni trecem la treabă pentru meciul cu Craiova”, a spus Petrescu la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Păun ‘2, Deac ’20 (penalti), Manea ’37, Debeljuh ’45, ’60 şi Petrila ’86.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.