Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, că se va lăsa de antrenorat atunci când o echipă din Liga I va mai reuşi să se impună în grupele Ligii Europa împotriva unor adversare din Italia şi din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Indiferent ce va face CFR, va fi tot timpul criticată. Şi eu la fel. Deci nu are rost să mai... ştim acest lucru. Dar când va mai câştiga o echipă din Liga I în grupele Europa League cu echipe din Italia şi din Franţa, atunci mă las de antrenorat. Ţineţi minge, eu mă las de antrenorat când o echipă din România va mai ajunge în grupe şi va câştiga cu echipe din Franţa, din Italia, sau din Spania sau din Germania - două meciuri deja, eu mă las de antrenorat” a spus Petrescu.

Joi seară, CFR Cluj a învins în deplasare Rennes, scor 1-0, în grupa E a Ligii Europa. Clujenii au învins în grupă şi Lazio Roma, scor 2-1, în prima etapă, la 19 septembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.