Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa echipei Universitatea Cluj, scor 2-1, că este mulţumit de rezultat, însă jocul a avut de suferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt mulţumit de rezultat, dar jocul a suferit. Însă derbiurile nu se joacă, ele se câştigă! La 2-0 mi-a părut rău că Yeboah nu a dat gol, pentru că am suferit pe final. Universitatea a jucat bine. De certat nu m-am certat cu nimeni. Publicul e liber să facă ce vrea. E România! În România toată lumea poate să facă ce vrea, să mă înjure toată lumea. Arbitrul trebuia să oprească meciul exact aşa cum se face la rasism. Să nu credeţi că se mai întâmplă în altă parte. Doar în România un antrenor este înjurat de mamă, de soţie, de toate...”, a declarat Dan Petrescu.

Echipa CFR Cluj a câştigat duminică, în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.