Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul cu CSU Craiova, din etapa a IX-a a Ligii I. El nu va putea sta pe bancă la meciul cu FCSB, din 21 septembrie, din etapa a XI-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC CFR 1907 Cluj vs. CSU Craiova – Eliminări – În baza art. 53.1 din RD,  se sancţionează domnul Petrescu Dan (antrenor FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 63.1.e + 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Canelas Almeida Ferreira Tiago Emanuel (CSU Craiova) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. Pieleanu Emil, director sportiv CSU Craiova, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate de 720 lei", se arată pe site-ul LPF.

Jucătorul Cristian Constantin Dima (ACS Sepsi Sf.Gheorghe), eliminat cu roşu direct în partida cu FC Voluntari, a primit o suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei.

Fotbaliştii Andrei Patache şi Paul Batin (ambiii CS Concordia Chiajna), eliminaţi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, au fost sacţionaţi cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate de 740 lei fiecare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.