Fotbalistul dinamovist Dan Nistor a declarat, sâmbătă seară, după câştigarea Cupei Ligii, că speră ca în sezonul viitor Dinamo să facă o figură mai frumoasă şi să câştige toate trofeele puse în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte bucuros că am câştigat. Ne doream foarte mult, am muncit din greu pentru acest trofeu. Pentru noi era foarte important să câştigăm şi titlul, din păcate nu s-a putut. Sperăm ca la anul să facem o figură mai frumoasă şi să câştigăm toate trofeele puse în joc", a spus Nistor la Digi Sport.

El crede că faptul că tehnicianul Cosmin Contra a ales să rămână la Dinamo îi va influenţa pe jucătorii aflaţi pe final de contract. "Dânsul a vorbit în săptămâna asta cu jucătorii aflaţi pe final de contract. Eu rămân sută la sută, mai am contract şi vreau să duc acest club acolo unde îi este locul", a afirmat Dan Nistor.

Echipa Dinamo a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Poli Timişoara. Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 şi 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.