Mijlocaşul Dan Nistor a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti valabil până la 30 iunie 2020, a anunţat, sâmbătă, clubul dinamovist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 6 mai 1988, Dan Nistor a câştigat la Dinamo, sezonul trecut, Cupa Ligii şi a marcat 6 goluri pentru echipa din Ştefan cel Mare în 35 de partide disputate în toate competiţiile: Liga 1 (29 meciuri / 3 goluri), Cupa României (2/1) şi Cupa Ligii (4/2).

Dan Nistor a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti valabil până la 30 iunie 2020 şi va pleca luni în stagiul de pregătire centralizată în Cipru, sub conducerea antrenorului principal Vasile Miriuţă, programat în perioada 15-26 ianuarie la Limassol (Elias Beach Hotel).

223 de meciuri şi 15 goluri a adunat Nistor în prima ligă din România. Şi-a început cariera la Internaţional Curtea de Argeş şi a mai evoluat în România pentru Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo şi CFR Cluj, iar în Franţa a jucat la Evian.

6 goluri a înscris Nistor pentru Dinamo în sezonul competiţional 2016-2017. A marcat în ambele meciuri cu FCSB contând pentru semifinalele Cupei Ligii, trofeu câştigat vara trecută de echipa din Ştefan cel Mare după 2-0 în finală cu ACS Poli Timişoara.

2 selecţii are Dan Nistor pentru prima reprezentativă a României. A debutat pe 14 noiembrie 2012 în meciul amical cu Belgia, 2-1 pentru România, şi a mai jucat în partida amicală cu Trinidad Tobago, 4-0 pentru "tricolori" pe Arena Naţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.