Fostul internaţional neo-zeelandez de rugby Dan Carter, în vârstă de 38 de ani, a revenit în rugbiul din Noua Zeelandă, el semnând un contract cu Auckland Blues, notează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o şansă să îmi pun ghetele, indiferent dacă joc sau nu. Nu am mai jucat de câteva luni, astfel că voi avea nevoie de câteva săptămâni până când voi fi pregătit pentru a fi luat în calcul ca să joc. Iar atunci doar dacă voi fi în formă. Sunt în formă, dar nu pentru rugby”, a declarat Carter.

Sportivul şi-a petrecut cariera la profesionişti în Noua Zeelandă, la Canterbury Crusaders, înainte de a pleca în Franţa, după Cupa Mondială din 2015. El a petrecut ultimele două sezoane în Japonia, la Kobelco Steelers, înainte ca sezonul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus.

În aprilie, Carter declara că nu va reveni în Japonia, dar şi că nu s-a retras din activitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.