Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dan Alexa, a declarat luni seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, pierdut cu scorul de 2-3 după un gol primit în minutul 90+4, că formaţia sa a avut jocul în mână şi a fost naivă în apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ratat ocazii imense chiar şi la 2-2, am fost naivi, n-ai voie să te aperi la ultimă fază în felul ăsta. Dacă eşti prost, pierzi când practic aveai jocul în mână. Felicit Pandurii, bravo lor. Am luat gol din nimic, a fost ofsaid la golul trei şi cam ăsta a fost meciul. Când ai în minutul 90+3 corner şi scapă pe contraatac şi au ocazie de poartă... E naivitate şi au plătit-o. Când egalezi în minutul 90 şi ai apoi situaţie cu poarta goală şi nu dai gol, ai corner în minutul 90+2 şi primeşti gol în minutul 90+3 e prostie", a spus Alexa la Digi Sport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu învins, luni seară, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 3-2, echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a zecea a play-out-ului Ligii I, în care a reveniT de la 0-1 şi ultimele goluri au fost înscrise în minutele 90 (oaspeţii) şi 90+4 (gazdele).

Au înscris Batin '65, '90+4 şi Hamed '75 pentru Pandurii, respectiv Herea '6 şi Munteanu '90 pentru Concordia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.