Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dan Alexa, a declarat duminică seară, că formaţia sa a meritat salvarea de la retrogradare şi a obţinut, în faţa FC Voluntari, scor 1-0, "o victorie cât un campionat".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O luptă la retrogradare este mult mai epuizantă decât o luptă la titlu, un meci cu de toate. A victorie meritată a noastră. Sunt fericit pentru că am reuşit să ne salvăm direct, cred că am meritat asta. Per ansamblu am fost echipa care multe meciuri nu am meritat să le pierdem. Am îndeplinit obiectivul cu mari emoţii, dar cred că mă va ajuta în cariera de antrenor. Am avut mari emoţii pe final, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat şi am reuşit să obţinem o victorie cât un campionat. Astăzi s-a demonstrat încă o dată că s-a câştigat doar pe teren", a spus Alexa la Digi Sport.

El a precizat că se bucură că Poli Timişoara mai are şanse de salvare de la retrogradare: "Mă bucur pentru Timişoara, îmi doresc să rămână în prima ligă. Îmi pare rău de Flavius Stoican, dar sunt fericit, o fericire incredibilă pentur că acest obiectiv a fost îndeplinit".

Echipa Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, după ce a învins, duminică, în deplasare, la Piteşti, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.