Mijlocaşul croat Damjan Djokovic nu va putea juca pentru echipa FCSB în meciul de miercuri, de la Sofia, cu ŢSKA 1948, fiind suspendat, a anunţat luni managerul general al clubului bucureştean, Mihai Stoica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Stoica a declarat luni că gruparea pe care o conduce a fost înştiinţată luni, de către UEFA, că mijlocaşul croat Damjan Djokovic (34 de ani) este suspendat pentru meciul din prima manşă al celui de-al doilea tur preliminar al Conference League, meci pe care FCSB îl va disputa miercuri, la Sofia, împotriva echipei ŢSKA 1948.

Djokovic va putea fi utilizat în returul de la Bucureşti al dublei confruntări dintre FCSB şi ŢSKA 1948 Sofia.

Damjan Djokovic a fost eliminat de pe teren la meciul din grupele Europa League dintre Young Boys Berna şi CFR Cluj, scor 2-1, disputat în 10 decembrie 2020. Djokovic a primit al doilea galben în minutul 90+8 şi a fost automat eliminat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.