Echipa campioană a României a oficializat sâmbătă un nou transfer. Este vorba de Damien Dussaut, fostul jucător al formaţiei bucureştene Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Damien Dussaut (28 de ani) a încheiat contractul cu Rapid Bucureşti şi revine la echipa antrenată de Gheorghe Hagi după doar un an. Dussaut a ajuns la Viitorul Constanţa în anul 2019 şi a plecat în vara anului 2022 la Rapid, unde a rămas un singur sezon.

La Farul, Dussaut a semnat un contract pe doi ani. Clubul campion al României a semnalat transferul pe pagina oficială de Facebook, printr-un mesaj: „Bun venit, Damien Dussaut! Fostul internaţional de juniori al Franţei s-a alăturat lotului nostru în cantonamentul de la Poiana Braşov! Mult succes, Damien!”, a scris Farul în anunţul publicat.

Dussaut este al şaselea transfer al verii efectuat de Farul Constanţa, după Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgnino, Hugo Vianna şi Ionuţ Vînă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.