Thomas Jolly, directorul artistic al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, a declarat marţi, pentru France Inter, că şi-ar dori ca grupul Daft Punk să fie prezent la festivitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de reporterul de la France Inter dacă există posibilitatea ca la parada muzicienilor francezi care vor participa la ceremonia de deschidere pentru Paris 2024 să participe şi grupul electronic Daft Punk, Thomas Jolly a mărturisit că „aş fi foarte fericit dacă ei ar fi prezenţi la această ceremonie. Nu putem să nu ne gândim la Daft Punk atunci când vrem să organizăm o paradă a cântăreţilor francezi”, a spus el.

Comitetul de organizare a menţionat însă că totul se află la nivel de speculaţii, atâta vreme cât Jolly sau unul dintre cei do membri ai grupului, Thomas Bangalter sau Guy-Manuel de Homem-Christo, nu au confirmat sau anunţat vreodată prezenţa la eveniment.

Duo-ul francez Daft Punk s-a despărţit în februarie 2021, din motive care au rămas necunoscute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.