Echipa spaniolă Valencia a învins miercuri seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia Sporting Gijon, într-un meci din optimile Cupei Spaniei. În sferturi merge şi Atletico Madrid, victorioasă cu 2-0 la Levante, dar şi Osasuna care a învins-o pe Betis la lovituri de departajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valencia nu a avut probleme cu Sporting Gijon şi a condus la pauză, pe stadionul El Molinon, cu scorul de 3-0 după dubla lui Edinson Cavani şi golul lui Justin Kluivert. În repriza secundă oaspeţii nu s-au complicat, au înscris o singură dată, prin Lino, şi s-au calificat în sferturile de finală după 4-0 la Gijon.

Într-un alt meci, Atletico Madrid a condus cu 1-0 la Levante, prin reuşita lui Alvaro Morata, şi a suferit până la marcarea celui de-al doilea gol, care a închis meciul. Reuşita a venit în minutul 90 şi i-a aparţinut lui Marcos Llorente.

La Sevilla, Betis a condus de două ori în meciul cu Osasuna, dar oaspeţii au egalat de fiecare dată şi au trimis meciul la lovituri de departajare, acolo unde s-a impus Osasuna cu 4-2, după ce Kike Barja a înscris, iar Guido Rodriguez a ratat pentru Betis.

Rezultatele înregistrate miercuri în meciurile din optimile de finală ale Cupei Spaniei:

Athletic Bilbao – Espanol Barcelona 1-0 (De Marcos 26)

Sporting Gijon – Valencia 0-4 (Cavani 10, 39, Kluivert 21, Samuel Lino 64)

Levante – Atletico Madrid 0-2 (Alvaro Morata 54, Llorente 90)

Betis Sevilla – Osasuna 2-2 (2-4 la 11 metri) (William Carvalho 62, Sabaly 103 / David Garcia 90+1, Ruben Garcia 106)

În sferturi s-au mai calificat Real Sociedad şi FC Sevilla.

Joi se dispută ultimele două meciuri ale optimilor: Ceuta – FC Barcelona şi Villarreal – Real Madrid.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.