Cupa ROMEXPO, START-ul are loc în sezonul competiţional 2024 Campionatul Naţional de Slalom Juniori. Evenimentul se va desfăşura în weekend-ul 6-7 aprilie, în zona tradiţională dedicată competiţiilor automobilistice din cadrul ROMEXPO şi este structurat pe parcursul următoarelor două zile: - sâmbătă, 6 aprilie, antrenamentele libere, în intervalul orar 10.30 - 19.00 - duminică, 7 aprilie, la ora 10.30, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manşe de concurs (începând cu ora 13:30) şi festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30). Toate cele trei campionate CNSJ-CNSS-CNVE au la bază îndemânarea auto cu specificul de slalom auto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNSJ este cel dedicat exclusiv juniorilor cu vârsta între 8 şi 14 ani, poate cel mai atractiv campionat, ţinând cont de vârsta fragedă a acestor copii minunaţi, talentaţi şi neaşteptat de performanţi. CNSS este zona cu cea mai largă participare, debutanţi (cei fără experienţă, cu maşini mai puţin puternice), juniori între 14 şi 18 ani, avansaţi (piloţii experimentaţi, cu maşini mai puternice şi o libertate mai mare de modificări, cu vârsta de la 18 şi chiar peste 70 ani), femina (reprezentantele sexului frumos, în număr din ce în ce mai mare şi mai performante). CNVE este dedicat exclusiv posesorilor de maşini cu propulsie electrică, pasionaţilor de alternativa ecologică a motorsportului, precum şi de cele mai avansate tehnologii ale viitorului.

În continuare, CNVE reprezintă o mare provocare spre viitor, un proiect comun, GT Auto Club Sportiv şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Manşele de concurs programate duminică, 7 aprilie, vor fi transmise live pe pagina de YouTube a FRAS şi vor fi comentate de Ştef Raita. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu vinuri spumante Angelli, cupe şi premii de la Tegee International, iar piloţii participanţi vor beneficia de service de roţi gratuit de la AutoZone-Vianor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.