Echipa Oţelul Galaţi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a dispus joi seara, în deplasare, scor 1-0, de formaţia Universitatea Craiova. Golul victoriei a fost marcat în minutul 114.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au fost nevoite să efectueze prima schimbare încă din minutul 20, după accidentarea lui Ndong. Portarul oltenilor, Lazar, a prins în minutul 34 lovitura de cap a lui Zivulic, în timp ce Craiova a replicat prin ocazia lui Jovan Markovic, care a trimis pe lângă poartă în minutul 75. Cea mai mare ocazie a meciului s-a consumat în prelungiri, minutul 100, când Samuel Teles a şutat şi Lazar a respins.

Gălăţenii au reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 114, prin Adăscăliţei, care a reluat în plasă o centrare venită de la Joao Lameira.

Oţelul Galaţi s-a calificat astfel în semifinalele Cupei României, unde se va înfrunta cu Universitatea Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.