Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, după executarea loviturilor de la 7 metri, echipa CSM Bucureşti, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul meciului Dinamo - CSM Bucuresti scorul a fost 25-24 (12-10, 22-22). Întâlnirea s-a decis la loviturile de departajare, iar portarul Saeid Heidarirad a apărtat trei astfel de lovituri.

În alte două partide, CSA Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 31-28, formaţia CSM Vaslui, iar Politehnica Timişoara a trecut, tot în deplasare, de Minaur Baia Mare, cu 28-26, după lovituri de departajare (24-24, scor după timpul regulamentar).

Ultima echipă calificată în Final 4 va fi cunoscută după partida Universitatea Craiova - CSM Focşani, care se joacă duminică, de la ora 13.00.

Turneul Final 4 al Cupei României va avea loc în 9-10 martie 2019.

În 2018, Cupa României a fost câştigată în premieră de HC Dobrogea Sud Constanţa, după 23-21 în finala cu Poli Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.