Echipa FCU Craiova a învins joi seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FCSB, în cadrul grupei C a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Oţelul este a doua echipă a grupei care se califică în faza eliminatorie a Cupei, după 3-3 cu Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FCU Craiova a dominat în partida de pe teren propriu cu FCSB şi a înscris pentru 1-0 în minutul 40, prin Bauza. În minutul 44, van Durmen a reuşit să marcheze al doilea gol al gazdelor, învingându-l pe portarul Vlad cu un şut din careu. Bucureştenii au căutat egalarea în repriza secundă, dar nu au putut înscrie şi FCU Craiova s-a impus cu 2-0, mergând în sferturile de finală.

În al doilea meci al serii, pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a deschis scorul în faţa echipei Oţelul Galaţi, în minutul 22, prin Bena. După trei minute, gălăţenii au egalat prin Samuel Teles. Elevii lui Dorinel Munteanu au preluat conducerea în minutul 53, după autogolul înscris de Bena, şi s-au desprins la două goluri în minutul 57, când a marcat şi Cisse. Dinamo a revenit însă spectaculos, prin golurile înscrise de Amzăr, în minutul 65, şi de Goncalo Gregorio, în minutul 83. Gălăţenii au primit două cartonaşe roşii în minutul 90+1: fundaşul Cisse şi antrenorul Dorinel Munteanu. Dinamoviştii au sperat până în ultimul minut, dar nu au reuşit să înscrie şi, cu 3-3 scor final, Oţelul se califică în sferturi, alături de craioveni.

Clasamentul grupei C din Cupa României este următorul: pe primul loc a încheiat FCU Craiova (7 puncte), pe locul secund Oţelul (5 puncte), FCSB – locul 3 (4 puncte), Dinamo – locul 4 (3 puncte). Ultimele două clasate sunt SCM Zalău (3 puncte) şi FC Bihor (un punct).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.