Echipa CFR Cluj a învins joi, în deplasare, formaţia CSC Dumbrăviţa, scor 5-0, într-un meci din cadrul grupei C din Cupa României Betano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dumbrăviţa a jucat la Cluj, pe stadionul echipei CFR, un meci considerat ca fiind pe teren propriu.

În minutul 35 al partidei, portarul gazdelor, Robert Mikloş, s-a lovit cap în cap cu Mistrati, rămânând inert pe gazon. Meciul  fost oprit timp de aproape 6 minute, iar medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion au intervenit imediat. Lui Mikloş, care îşi pierduse cunoştinţa după impactul cu Mistrati, i s-a pus un guler cervical, după care jucătorul a fost transportat la ambulanţă şi dus la spital.

Scorul a fost deschis de Hoban, în minutul 50, iar golul secund a venit târziu, în minutul 81, când a marcat Malele. A început apoi meciul lui Bîrligea, care a marcat de trei ori în numai patru minute: 87, 90 şi 90+1.

Clubul CSC Dumbrăviţa a anunţat după meci că portarul Robert Mikloş este conştient ”a ajuns la un spital din Cluj. E conştient, răspunde la întrebări şi este evaluat mai amănunţit de medici”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.