Naţionala feminină spaniolă a câştigat prima sa Cupă Mondială, Spania devenind astfel a doua ţară (după Germania) care a câştigat cel mai prestigios trofeu din fotbal, atât la masculin, cât şi la feminin. Cu toate acestea, o imagine a făcut înconjurul reţelelor de socializare şi aproape că a eclipsat spectacolul, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe podium, înainte de a ridica trofeul Cupei Mondiale, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, le-a felicitat rând pe rând pe jucătoare. Când Jenni Hermoso, cea mai bună marcatoare a Spaniei, a ajuns la el, şeful RFEF a sărutat-o pe gură pe atacanta spaniolă.

La prima vedere, părea un sărut furat, dar Luis Rubiales a fost foarte apropiat de toate jucătoarele, îmbrăţişându-le uneori lung, ceea ce părea să le deranjeze pe unele dintre ele.

Nu există o relaţie oficială între Hermoso şi Rubiales.

Internauţii au fost foarte critici în privinţa sărutului, punând chiar la îndoială faptul că acesta a fost cu adevărat consensual. Unii vorbesc chiar de agresiune sexuală.

Presa spaniolă a sesizat controversa şi nimeni nu a menţionat vreo legătură între cei doi, unii justificând gestul nepotrivit ca fiind legat de emoţia momentului. De fapt, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a petrecut întreaga Cupă Mondială alături de jucătoare în fiecare zi.

Pentru moment, nici el şi nici Jenni Hermoso nu au reacţionat la această scenă neobişnuită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.