Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Râşnov. Pentru prima oară în România, trei dintre cele patru probe se vor desfăşura pe nocturnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială se desfăşoară pe nocturnă pentru că astfel există o mai bună vizibilitate a competiţiei, ceea ce atrage un număr mai mare de spectatori care vin să se recreeze şi să admire acest sport, anunţă Ministerul Sportului.
 
Instalaţia, achiziţionată din Austria, a ajuns deja la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunari, Râşnov, fiind transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 - 12 reflectoare fiecare.
 
În cele patru zile de competiţie, la Râşnov se vor desfăşura patru probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieţi şi o etapă de Super Team.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.