Cinci jucători ai naţionalei Franţei sunt incerţi pentru finala Cupei Mondiale, de duminică, împotriva Argentinei: trei sunt bolnavi, iar doi accidentaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a avut o echipă incompletă la antrenamentul de vineri. Dacă Rabiot şi Upamecano şi-au revenit după problemele de sănătate avute, Kingsley Coman a fost scutit de sesiunea de antrenamente de vineri, de pe stadionul Jassim Bin Hamad, din Doha. Alţi doi jucători au mai fost atinşi de virusul care i-a lovit pe francezi la începutul săptămânii, e vorba de Raphael Varane şi Ibrahima Konate, titularii în defensiva campionilor mondiali.

Deschamps are probleme şi cu doi jucători accidentaţi, Aurelien Tchouameni şi Theo Hernandez, care s-au antrenat vineri în sală. Tchouameni a fost lovit la şold, iar Theo Hernandez la genunchi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.