Echipele naţionale ale Angliei şi Statelor Unite s-au calificat marţi în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal. Anglia a dispus cu 3-0 de Ţara Galilor, în timp ce reprezentativa SUA a învins Iranul cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa B, Anglia a învins Ţara Galilor cu 3-0, prin golurile marcate de Marcus Rashford (min. 50, 68) şi Phil Foden (min. 51). Anglia a marcat 9 goluri şi a primit doar două în cele trei meciuri disputate în grupa pe care a şi câştigat-o, cu 7 puncte.

Pe locul secund s-a clasat echipa Statelor Unite, victorioasă la limită, scor 1-0, în meciul cu naţionala Iranului. Golul marcat de Christian Pulisic în minutul 38 a adus calificarea americanilor în optimi.

Pe primul loc în grupa B s-a clasat Anglia (7 puncte), urmată de Statele Unite (5 puncte), Iran (3 puncte) şi Ţara Galilor (1 punct).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.