Coreea de Sud - Germania şi Serbia - Brazilia sunt meciurile de miercuri, din ultima etapă a grupelor F, respectiv E, de la Cupa Mondială din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la ora 17.00, la Kazan, Coreea de Sud întâlneşte campioana mondială en-titre Germania, în grupa E, tot de la aceeaşi oră, dar la Ekaterinburg, Mexic întâlneşte Suedia.

Înaintea ultimei etape, liderul grupei F este Mexic, cu 6 puncte, urmată de Germania şi Suedia, cu câte trei puncte, locul patru fiind ocupat de Coreea de Sud, fără niciun punct.

În grupa F, de la ora 21.00, sunt programate meciurile Serbia - Brazilia (Moscova) şi Elveţia - Costa Rica (Nijnîi Novgorod).

Brazilia şi Elveţia au câte patru puncte, Serbia are trei puncte, iar Costa Rica niciun punct înainte de ultima fază a grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.