Accidentaţi, Karim Benzema şi Thibaut Courtois nu figurează în lotul lui Real Madrid pentru semifinala cu Al-Ahly Cairo, din cadrul Cupei Mondiale a Cluburilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loviţi la coapsă (Benzema), respectiv la adductori (Courtois), cei doi jucători nu vor efectua deplasarea la Rabat, în Maroc, pentru semifinala de miercuri pe care Real Madrid a va disputa cu egiptenii de la Al Ahly Cairo.

Benzema a fost lovit în urmă cu o săptămână, la meciul cu FC Valencia, în timp ce belgianul Courtois s-a accidentat în timpul efectuării încălzirii dinaintea meciului de sâmbătă, cu Mallorca.

În lotul madrilenilor nu figurează nici Eder Militao, Ferland Mendy, Eden Hazard şi Lucas Vazquez – accidentaţi şi ei.

Învingătoarea din semifinala Real Madrid – Al Ahly va întâlni în finala Cupei Mondiale a Cluburilor echipa învingătoare din meciul care va opune formaţia braziliană Flamengo grupării saudite Al-Hilal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.